Cevap Gönder  

Üye
Üye
 
Yaş: 45
Kayıt: 27.12.2007
Mesajlar: 25
Şehir: istanbul
turkey.gif
Önemli VAZ MI GECTİNİZ?
 Cmt 29 Arl, 2007 17:10
Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

merhaba arkadaslar!ancak bu sekilde dikkat cekebildim sanırım Embarassed bu siteyi kesfetmek için biz mi gec kaldık yoksa ideal kilonuza ulaşıp siteye ihtiyacınız mı kalmadı,yada motivasyonunuz mu sıfırlandı?veya bayramda fazla mı kacırdık,pismanlık ve bosvermişlik mi kapladı ruhumuzu? Rolling Eyes .bende motive olmak için bu siteye girdim ve 1-2 arkadasım dısında kımsenin yeni bir not ekledigini göremiyorum.lütfen kilo vermeye calısan ve azimli arkadaslarımızın destegine ihtiyacımız var,cevap yazar mısınız Question kilomla ilgili hesap soracak,üzerimde baskı hissedebilecegim arkadaslara ihtiyacım var bu yolda yalnız ilerlemek cok zor,diyetle ilgili ne yapılması gerektigini kilolu ve ömür boyu diyet yapmıs insanlar olarak az cok hepimiz biliyoruz(fazla kilom yok gibi görünüyor ama 44 bedenim,üstüm biraz ince)sadece destege ihtiyacımız var,hadi hep birlikte ideal kilomuza ulasmak için birbirimize destek olalım.BİR DAHA BU DÜNYAYA GELMEYECEGİZ,NEDEN DİLEDİGİMİZ GİBİ YASAMAYALIM!ilerde pismanlık duymayalım,pantolonumun bacak arası asınıp yırtılacak,t-shirtimin altından yaglarım fıskıracak,iki basamak cıkacagım diye kan ter içinde kalacagım,sevdiklerimin yanına yakısmıyorum diyen arkadaslar.neden beynimizi hep bunlar kemiriyor ve sosyal iliskilerimizi bile etkilemesine izin veriyoruz?cevaplarınızı bekliyorum,tesekkürler arkadaslar,görüsmek dilegiyle...


Üye
Üye
 
Yaş: 41
Kayıt: 30.10.2007
Mesajlar: 21
Şehir: ANKARA
turkey.gif
 (Başlık yok)
 Sal 26 Şub, 2008 14:21
Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

madem daha iyi siteler buluyorsunuz o zaman burda ne işiniz var. baska sitelrin reklamlarını yapmak sizemi düşüyor. begenmiyorsan giriş yapmazsın. eger giriş yapıyorsan insanları etkilemeye hakkınız yok.

_________________
Image

  « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionSonraki başlık »

   

Bu konuya bakanlar:0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 0 Misafir

Çevrimiçi olanlar: Yok

 Forum Seçin:   


Couldn't update banners data

DEBUG MODE

SQL Error : 1264 Out of range value for column 'banner_view' at row 1

UPDATE phpbb_banner SET banner_view=banner_view+1 where banner_id IN ( 1, 2, 3, 4, 5)

Line : 34
File : page_tail.php
 


Telif Hakkı CC, Diyet Kardeşliği. Bazı Hakları Saklıdır.
Telif Hakkı © 2006, 2020. Diyet Kardeşliği orijinal fikri Elif Sami'ye aittir.