Cevap Gönder  

Yeni Üye
Yeni Üye
 
Yaş: 43
Kayıt: 07.10.2007
Mesajlar: 1
india.gif
Hoş yilbasindan bu yana 7 kilo
 Pts 08 Ekm, 2007 17:29
Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

selam
bu sayfayi yeni kesfettim ve bende zayiflama hikayemi buraya yazayim dedim belki bazilarina yardimi dokunur.

önce kendimden bahsedeyim ben 26 yasindayim 1,68 boyundayim vede su an 74 kg ve kendimi bildim bileli hep kiloluydum.ailede tek kilolu cocuk benim.kardeslerim herzaman benden daha sportif daha zayiflar ve bu piskolojiyle yillardir yasiyorum. herzaman tanidiklarin su haline bak kardeslerin senin gibi degil biraz az ye, ve buna benzer yorumlariyla savastim yillarca.
en fazla kilom simdiye kadar herhalde 90 kilo olmustur 16 17 yaslarinda.
hatirlamiyorum cünkü bir tartimiz yoktu ozamanlar.
2002 de farketmeden zayiflamistim oda calistigim yerdeki stressten olsa gerek hic bir caba harcamadan 66 kiloya düsmüstüm. Smile
taki 2003 de isi birakinca evde hepsini geri alana kadar.
gecen sene yilbasinda teyzemlere gittik ve teyzem cok süper bir yemek ustasidir.bes kilo almisim yilbasinda sirf 5 günde!!! tartiya cikip aynaya baktigim an sanki simsekler cakti ve dedim artik yeter."su haline bak" daha 26 yasindasin ve gencligin millete özenerek elinden gecip gidiyor.
tam 1 ocak 2007 de 81 kilo olarak zayiflama karari aldim.
ilk baslarda sadece sebze türü yemeklerle basladim hergün kalori sayiyordum.evde benden baska herkes hizli bir sekilde kilo kaybetmeye basladi nedense bende ayda bir kilodan fazla gitmiyordu.bende biktim yemekleri yapmaktan normal annem ne pisirdiyse onlardan yedim ama daha az miktarda vede yagli yiyecekleri yemedim.mesela kizartma oldugu günler aksamlari kahvalti türü seyler yedim.bazen beyaz ekmek bazen siyah ekmek yiyordum.spor olarak evde zayiflama bisikletimiz vardi onu getirdim bodrumdan yillardir öyle duruyordu.1 ay onunla calistim.ama nede olsa insaniz hemen pes ediyoruz biraz degisiklik istiyor insan.hergün günde 1 saat cabuk biktim.yeni birseyler ararken evde birsürü müzik dvd lerimiz var onlari taktim günde bir saat hergün dans ettim.gercektende yorucu oluyordu.2 ay kadar dans ettim.sonra havalar isininca dans etmesi biraz zor geliyordu tembellesiyordum.bende degisiklik olsun diye yürüyüse basladim.yürüyüs derken öyle kosu felan degil yani.yavas yavas gezinmeydi benimkisi.7 ay sonunda 7 kilo vermistim.sonra yürüyüste sarmamaya basladi bende ucuza buldugum bir yoga kitabina basladim.power yoga deniyor insan birsürü terliyo.onunda baya faydasini gördüm kilo okadar kaybetmedim ama insana cok positif bir enerji depoladigini fark ettim.taki Ramazan gelip catana kadar yogayi sürdürdüm.simdi bir aydir hicbir spor yapmiyorum orucluyken susarim diye.
sabahlari sahura kalkip yemek sonrada uyumak , vede gec yemek biraz kilo vermemi engelledi.daha dogrusu su an ramazana basladigim kiloda durdum.
yani hala 74 kiloyum.bayramdan sonra insallah yine yogaya baslayacagim hedefim yilbasina kadar 5 kilo daha vermek.ve birdahaki yaza kadar Allah nasip ederse 60 kilo olmak istiyorum.
bütün zayiflamak isteyen arkadaslara basarilar diliyorum gercektende nekadar zor oldugunu ben biliyorum.
Allah yardimciniz olsun.
iyi günler Very Happy


  « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionSonraki başlık »

   

Bu konuya bakanlar:0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 0 Misafir

Çevrimiçi olanlar: Yok

 Forum Seçin:   


Couldn't update banners data

DEBUG MODE

SQL Error : 1264 Out of range value for column 'banner_view' at row 1

UPDATE phpbb_banner SET banner_view=banner_view+1 where banner_id IN ( 1, 2, 3, 4, 5)

Line : 34
File : page_tail.php
 


Telif Hakkı CC, Diyet Kardeşliği. Bazı Hakları Saklıdır.
Telif Hakkı © 2006, 2020. Diyet Kardeşliği orijinal fikri Elif Sami'ye aittir.