Cevap Gönder  

Yeni Üye
Yeni Üye
 
Yaş: 47
Kayıt: 04.10.2010
Mesajlar: 1
turkey.gif
 Nasıl kilo verdim
 Pts 04 Ekm, 2010 15:41
Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

[color=#] [/color]
Kilo verme ve diyet yapma arasındaki bağlantıyı gerçek zannederek senelerce diyet yaptım aldım verdim aldım verdim.
Sonuç olarak biriktirdiğim tüm tecrübeleri yazmaya karar verdim. Son derece büyük bir uyutulmanın içerisindeyiz. Zayıflama sektörü sizi ona bağımlı hale getirir çünkü

KİMSE BANA NE YİYİP NE YEMEYECEĞİMİ SÖYLEYEMEZ

Bunu vücudun söyler. A vitamini eksikse canın içinde A vitamini içeren yiyecekler ister. Eğer vücudunda bir yara oluşmuşsa canın doğal mikrop öldürücüler mesela soğan ister.
Vücut her şeyden ve herkesten daha iyi bilir.

DOĞADA BİR SEBEP OLMADAN SPOR YAPAN HİÇBİR HAYVAN YOKTUR

Siz hiçbir aslanın çok yediği için koşuya çıktığını gördünüz mü? Spor salonlarına bir bakın. Zayıflardır çoğunlukta olan kilo vermeye çalışanlar değil. Spor salonları daha çok birbirini kesen insanlarla doludur birde kısa süreli gelen zayıflamaya çalışanlarla. Süreklilik olmadığı sürece bir işe yaramaz. Çok fazla yaparsanız vücutta çeşitli arızalar çıkar. Ayrıca sıkıcıdır. Hiçbir yere gitmeden sürekli olduğunuz yerde yürür koşarsınız. Kimse kimseyle konuşmaz. Sosyalleşme de yalandır. Kilo vermeye yardımcı olmaz sadece vücudunuz biraz daha derli toplu görünür. Sporu bıraktığınız gibi her şey aynı olur.

Hiçbir zayıflama yöntemi, diyetisyen, bölgesel zayıflama, ameliyat , her türlü alet edevat, ne Taylan, ne Osman, ne zayıflama kitapları, ne kişisel gelişim kitapları işe yaramaz.
Ben hepsini denedim eminim sizde denemişsinizdir. Hepsi uzun vadede çöptür. İnsan başkası şöyle şöyle yap dediği zaman tepki verir. İlk başta yapar sonra bozmanın yollarını arar. Hipnoz işe yaramaz çünkü bir ömür boyunca hipnoz altında olamazsınız. Haplar işe yaramaz çünkü bir ömür boyu hapla yaşayamazsınız.

KİLOLU OLMAK VÜCUDUNUZUN VE DUYGULARINIZI SEÇİMİDİR.
Sorun sen olan sen de yani aklın mantığın da değildir. Eminim her kilolu insan ne yaparsa kilo vereceğini bilir. Hatta kitap bile yazabilir. Satış rekorları kırabilir. Ama mantığınız bu konuda çok zayıf kalır. Hep duygularınız karar verir ya da vücudunuz.

ON KİLO FAZLANIZ VARSA KİLOLU DAHA FAZLASI VARSA ŞİŞMANSINIZDIR.

İnsanlar sizi kilonuza göre kategorize eder. Sizin kendinizle barışık olup olmamanızın bir önemi yoktur. Zaten kiloyla barışmak diye bir şey yoktur. Fazla kilo çöptür. Bir işe yaramaz. Kıyafetinizle saklayamazsınız . İnsanlar kilo aldığınızı gördükçe rahatlar. Sizi görür görmez ilk baktıkları şey kilodur. Sanki siz farkında değilmişsiniz gibi de hemen söylerler. İyiliğiniz için falan yalandır. Sizin kilo almanız onları mutlu eder. KİLO İNSANLARI KATEGORİZE EDER. Kilonuz vücudunuz iyiyse kıskançlık yaratır. Kilo almışsanız rahatlama.

KİMSE SİZE NASIL KİLO VERECEĞİNİZİ ÖĞRETEMEZ.
Siz keşfedersiniz. Metabolizmanıza neyin iyi geldiğini, neyin kabızlık yaptığını, neyin şişkinlik yaptığını ancak siz keşfedersiniz. Birinde biber işe yarar diğerinde keten tohumu, birinde çaylar diğerinde kahve. Hiç belli olmaz. Hazır reçeteler yoktur. İşe yaramaz çünkü hiç kimse size ne yiyip ne yemeyeceğinizi söyleyemez. Bunu ancak siz keşfedersiniz. Bunu size ancak sindirim sisteminiz söyler. Vücudunuzu dinlemek en zorudur çünkü hep başkalarının söyledikleri kafanızı karıştırmıştır. Oysa ki anahtar vücuttadır. Onun bilgeliğini duymayı ve uymayı öğrenirseniz bu işi çözersiniz.
NASIL 17 KİLO VERDİM VE AYLARDIR GRAM BİLE ALMIYORUM.
Devamı yarın...


Yeni Üye
Yeni Üye
 
Yaş: 31
Kayıt: 25.10.2010
Mesajlar: 3
blank.gif
 (Başlık yok)
 Pts 25 Ekm, 2010 17:53
Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

bn yeniyim göremediysem kusura bakmayın bunun devamı nerde?


Yeni Üye
Yeni Üye
 
Yaş: 48
Kayıt: 05.11.2010
Mesajlar: 1
Şehir: izmir
turkey.gif
Komik KARAR VERMEK
 Per 11 Kas, 2010 13:48
Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Bazı konularda size katılıyorum ,ben doktara da gittim ama tekrar aldım önemli olan irade ne yediğimiz degil ne kadar tükkettiğimiz ,ben reşim diyet falan yapmadım 18 kilo verdim. Önce ,beynimi ,gözümü ,en sonda miğdemi doyurdum. vede sabırla inatla hepsi gidiyor önceleri hep hayel kurardım kendi kedime konuşurdum insanlar bana sorar nasıl kilo verdin diye sanki karşımdaymış gibi konuşurdum ama tabi içimden Smile dikkat ettiklerinde hoşuma giderdi. şimdi ise sadece ve sadece, benim hoşuma gidiyor kilo vermem.
unutmamak gerekir, insan isteyince her şeyi yapar .i
SADECE İRADE VE BİRAZDA SABIR...
UMARIM HERKES AMACINA ULAŞIR


Aktif Üye
Aktif Üye
 
Yaş: 53
Kayıt: 01.03.2010
Mesajlar: 693
turkey.gif
 (Başlık yok)
 Per 11 Kas, 2010 21:15
Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

bravo arkadaşım ne güzel özetlemişsin...


Aktif Üye
Aktif Üye
 
Yaş: 39
Kayıt: 26.10.2010
Mesajlar: 90
Şehir: istanbul
turkey.gif
 (Başlık yok)
 Cum 12 Kas, 2010 12:01
Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

inşallah bende bazen kendi kendime konuşuyorum. kilo vermişim gibi hayaller kuruyorum. inşallah bir gün bende bunları yaşarım


  « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionSonraki başlık »

   

Bu konuya bakanlar:0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 0 Misafir

Çevrimiçi olanlar: Yok

 Forum Seçin:   


Couldn't update banners data

DEBUG MODE

SQL Error : 1264 Out of range value for column 'banner_view' at row 1

UPDATE phpbb_banner SET banner_view=banner_view+1 where banner_id IN ( 1, 2, 3, 4, 5)

Line : 34
File : page_tail.php
 


Telif Hakkı CC, Diyet Kardeşliği. Bazı Hakları Saklıdır.
Telif Hakkı © 2006, 2020. Diyet Kardeşliği orijinal fikri Elif Sami'ye aittir.