Cevap Gönder  

Yeni Üye
Yeni Üye
 
Yaş: 36
Kayıt: 22.03.2009
Mesajlar: 1
Şehir: zoetermeer
netherlands.gif
Iıı ! zayıflamak
Pzr 22 Mar, 2009 10:00

 Pzr 22 Mar, 2009 17:13
Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

selamlar . . .
kendimi bildim bileli kiloluyum Rolling Eyes hayatım boyunca hep diyette oldum Sad hep diyet ürünleri kullandım aklınıza ne gelırse en az bır kere denedım Sad hep husran olmadı olmuyor lıse donemınde 112 kıloya kadar cıkmıstım aclık dıyetı ıle cok zayıfladım 80 kıloya kadar ındım 6 yıldır beyaz ekmek yemıyorum dıyet ekmekte zaman zaman cok sık degıl aklınıza nekadarrrrr dıyet kılo verme ılacı gelıyorsa denedım denemedıgım ıkı tane kaldı en ıyısı xenıcal Smile ama wc yakınlarda olsun Smile derın bır uzuntu yasadım benı cok etkıledı 89 kılo oldum yıne husran hayatımın askı ıle tanıstım bır sure sonra evlılık kararı aldık ve ben dıyete basladım herzaman var olan bırsey ama sıkılastırdım Smile 9 kılo verdım marttayız bugun ıtıbarıyle tam 60 gun kaldı dugunume ve ole bırsey ıstıyorum kı ben 60 gunde 65 kılo olım aklımı kaybedebılırım elımden bısey gelmıyor artık metabolızmam cok yavas wc ye sık gıdemıyorum ancak kabızlık ılacları ıle Embarassed yanı gunde 2 5 lt su ıcıyorum bana onerebılecek herseye acıgım bana yardım edın lutfennnnnnnnnnnnnn cıkmazlardayım Sad cok yoruldum Sad cıkmaz sokakta yol bulamadım . . .gözlerim yandı ağlayamadım . . . . . .

_________________
Ya ümitsizsiniz, Ya da ümit sizsiniz. Ya çaresizsiniz, ya da çare sizsiniz.

Yeni Üye
Yeni Üye
 
Yaş: 48
Kayıt: 10.03.2009
Mesajlar: 9
blank.gif
 (Başlık yok)
 Pzr 22 Mar, 2009 18:13
Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

bence canım umutsuz olma geçmişte denediklerini ruhsal sıkıntılarını bir tarafa bırak bak evleniyorsun çnünde kocaman 60 gün var bence bunu dene deneyenler memnun ama sporla

ANGELİNA JOLİE NİN ZAYIFLATAN DİYETİNİN VE SARIMSAKLI ÇAYI NIN TARİFİ
6/3/2009 · Kategori: KADIN





Angelina Jolie doğumdan sonra üç hafta içinde tam 11 kilo verdi. Sırrı ise bu çayda gizli
Angelina Jolie doğumdan sonra üç hafta içinde 11 kilo verdi. Bebeğini emzirdiğini söyleyen Jolie, basına küçük sırrını da açıkladı: Sarımsak çayı!

Bebeğini en iyi şekilde besleyebilmek için yemekten kısmadığını söyleyen güzel yıldız, zayıflamak için Afrika gezisi sırasında yerlilerden öğrendiği bir yöntemi uyguluyor.

Bağırsakları çalıştırma özelliği olan çay, yağları yakmada da etkili. Sadece bu çayı içerek, emzirerek ve yoga yaparak üç hafta içinde 11 kilo verdiğini söyleyen güzel yıldız, çayın nasıl hazırlandığını da anlattı.

İşte sarmısaklı çayın tarifi

Küçük bir taze zencefili soyun ve 2 fincan suyla kaynatın. 6 dakika kaynadıktan sonra içine 2 diş ezilmiş sarmısak, 2 çay kaşığı bal ve 2 çay kaşığı limon suyu ekleyin ve iyice karıştırın. Çayın soğumasını bekledikten sonra süzün ve soğuk için.


Aktif Üye
Aktif Üye
 
Yaş: 39
Kayıt: 16.01.2009
Mesajlar: 100
blank.gif
 (Başlık yok)
 Pzr 22 Mar, 2009 22:35
Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

gulnur55 canım seni anlıyorum bende çok çektim kilolardan anlamadığım bu yaptığın açlık nasıl yaptın anlatırsan iyi olur bende yaptım çünkü,met yavaşlaması çok normal o kadar ilaç yavaşlar tabi.çaylarda mesela çok içildiğinde zararlı.hem o tarz şeyler barsak florasınıda bozuyor,tabi diğer yan etkiler ayrı.bak canım sakın ilaçlara elini sürme kendimi anlatayımı 93 ten 80 e hemde adet krizine yenildim bir hafta ve verdiğimi aldım ama topladım az bi sürede 12 kilo verdim 1.5 2 ayda hiç ara olmadan verdim ve bi 6 kilo daha ,sadece dertlerini yazmışsın ne yer ne içersin ne zamandır o kilodasın o ilaçları ne zaman bıraktın soracak çok şey var yarışada gel eğlenceli yapalım şu işi madem bu haldeyiz oldu olan en iyi şekilde kurtulalım bu kilolardan seninde hırslanacağın bir konu var önünde evleneceksin madem hadi kolları sıva anlat biraz,yürüyüş spor yapıyormusun mesela sen bi yazda görüşürüz hoşçakal


Yeni Üye
Yeni Üye
 
Yaş: 51
Kayıt: 23.03.2009
Mesajlar: 1
turkey.gif
 S A K İ N OL
 Pts 23 Mar, 2009 13:59
Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön



MERHABA 55 ..LÜTFEN ÖNCE SAKİN OL.. GEÇMİŞ ZAMAN İÇİNDE YAPTIĞIN BU ŞAHANE DEĞİŞİMİ DÜŞÜ VE ONUN BAŞARISINIZN GURURUNU Bİ YAŞA SAKİNLE.. SONRA DA ÖYLE KİLO SINIRI KOYMADAN KENDİNE ŞU 60 KOCA GÜNÜ DÜŞÜN.. MUTLAKA SÜPER FAKR EDECEĞİN Bİ KİLOYA KAVUŞURSUN AMA 65 DİYE KAFANI ODAKLAMA ..OLMAZSA SANA KOCAMAN Bİ MUTSUZLUK OLACAK BU DURUM AMA 65 OLMASADA EBN AZ 10-15 KİLO VEREBİLRİSİN BUU DÜŞÜN


  « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionSonraki başlık »

   

Bu konuya bakanlar:0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 0 Misafir

Çevrimiçi olanlar: Yok

 Forum Seçin:   


Couldn't update banners data

DEBUG MODE

SQL Error : 1264 Out of range value for column 'banner_view' at row 1

UPDATE phpbb_banner SET banner_view=banner_view+1 where banner_id IN ( 1, 2, 3, 4, 5)

Line : 34
File : page_tail.php
 


Telif Hakkı CC, Diyet Kardeşliği. Bazı Hakları Saklıdır.
Telif Hakkı © 2006, 2020. Diyet Kardeşliği orijinal fikri Elif Sami'ye aittir.