|
merhaba,
31 yaşında, 1.68 boyunda ve tam 75 kilo ağırlığında 1 çocuk annesiyim. hamilelik öncesi kilom olan 58-59 seviyelerine inmek için diyet yapmalıyım ama , isteksizim, çabam yok. Depresyon mu bilmiyorum aslında iradeli bir insanım.
ah bir gaza gelsem..
|
|
|
|
|
|
Yeni Üye
|
|
|
|
Hoşgeldin;
Ben kendi motivasyon noktalarımı yazdım, sevgiler...
1) Mağazalarda kıyafet deneyebilirsin,
2) Evde yanlızken mayo giyip sıksık aynanın yanından geçersen, iştah miştah kalmaz!
3) İnce olduğun resimlerinden birini buzdolabının üzerine tutturabilirsin.
4) Çocuğunun okula başladığını hayal edebilir "aa ne güzel annen varmış "dediğini duyar gibi olabilirsin )
5) Sevdiğin şeyleri yerken vicdan azabı duymamak için inceliyorum diyebilirsin.
6) Rejim yapmıyorumki ben sağlıklı besleniyorum deyip lüzumsuz yiyecekleri eve sokmayabilirsin.))
|
|
|
|
|
|
Aktif Üye
|
|
|
|
Aktif Üye
|
|
|
|
Sevgili Banis,
benim derdimde seninle bir, oglum 2,5 yasinda ama ben hala diyet yapayim su hamile-
lik kilolarimda kurtulayim derdindeyim.(anlayin ne kadar azimli bir kisilige sahibim!!)
eger cocugun buyudu ise yani yurumeye baslayip ordan oraya kosturmaya basladiysa
onun pesinden kosturmaktan yerinde oturamadigin icin bacak kaslarin gelisiyor ve
sonrasinda yuruyus yapmaya karar veririsen bunlarin sana buyuk faydasi dokunuyor.
tabiiki en buyuk hezimet dogum oncesi kiyafetlerine sigip sigamiyacagini denedigin gun
yasaniyor..
ben daha dun bi yazlik pantalonumu denedim i-iihhhh zar zor oldu.gobekten yana bi problem yasamadim ancak en buyuk dert basenlerrrr!!!
napicam?nasil cozucem bu durumu hala bilmis degilim..
|
|
|
|
|
|
Site Yöneticisi
|
|
|
|
Münevver benim bildiğim tek çözüm o bölgeye yönelik egzersiz uygulamak. Hiç denedin mi böyle bir şey?
|
|
|
|
_________________ [email protected]
|
|
Üye
|
|
|
|
pazartesi günü (19.06.2006) bir mani olmazsa yürüyüşe tekrar başlayacağım. Yaklaşık 1 1 aydır bazı sorunlar nedeniyle yapmıyordum. Evimin yakınında göl kenarında çok güzel l bir yürüme parkuru olduğu için çok şanslıyım.
Birde yürüken yaptığım bir hileden bahsetmek istiyorum.
Eşortmanlarımı giymeden önce neredeyse tüm vücudumu strech filmle sıkıca sarıyorum. 1 saatlik yürüyüşten dönünce üstümden nasıl sular aktığını anlatamam. Deneyin görün.) sevgiler banus.
|
|
|
|
_________________ "ha başladım ha başlayacağım" derken, başladım işte....
|
|
Aktif Üye
|
|
|
|
merhaba banus vücudunu strech filme sarman tehlikeli bence bu yöntemle sadece su kaybedersin ben lise dönemimde çöp poşeti giyer öyle yürüyüş yapardım ama bunun tehlikeli oldugu bir doktor tanıdıgımız tarafından bana acıklanınca bıraktım..
|
|
|
|
_________________ Hominem te memento
|
|
Üye
|
|
|
|
sevgil gri, yorumun için teşekkürler. Peki ama gün içinde yaklaşık 2-3 lt.su içiyorum yinede zararlı olurmu dersin?
|
|
|
|
_________________ "ha başladım ha başlayacağım" derken, başladım işte....
|
|
Aktif Üye
|
|
|
|
banus demiş ki:
|
sevgil gri, yorumun için teşekkürler. Peki ama gün içinde yaklaşık 2-3 lt.su içiyorum yinede zararlı olurmu dersin?
|
banus su kaybından ziyade zararları var bu durumun ..vucudun hava almasını engelliyor ve vucut gereginden fazla ısınıyor bunun da dogurdugu bazı endikasyonlar var ama nedir tam olarak bilemiyorum ama var valla bak
|
|
|
|
_________________ Hominem te memento
|
|
Aktif Üye
|
|
|
|
günde en azından 2 lt su içilmesi gerekiyor, yazın daha da fazla içmende problem yok. yeterli su içtiğini anlaman için idrarının renginin mümkün olduğu kadar açık renk olup olmadığını kontrol edebilirsin. Ancak önemli bir nokta da su ihtiyacını meyvesuyu, çay gibi içeceklerden karşılamaman..
başlangıçta zor gelecektir ama alışkanlık için 40 gün geçmesi yeterli derler, ilk haftadan sonra farkı görüp vazgeçmezsin zaten
|
|
|
|
_________________ ne olursa olsun şuursusum (:
www.jadininyeri.blogspot.com
[email protected]
|
Bu konuya bakanlar:0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 0 Misafir
Telif Hakkı CC, Diyet Kardeşliği. Bazı Hakları Saklıdır. Telif Hakkı © 2006, 2020. Diyet Kardeşliği orijinal fikri Elif Sami'ye aittir.
| | | | | | | | | |