Cevap Gönder  

Aktif Üye
Aktif Üye
 
Yaş: 42
Kayıt: 06.11.2006
Mesajlar: 167
Şehir: İzmir
turkey.gif
 Yardım edinnnn......
 Cum 22 Arl, 2006 03:05
Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Başlarda Dr. Ozan Tunçer'in fikirlerine karşıymışım gibi görünmüş olsam da, aslında ondan daha mantıklısı yok, kabul ediyorum ve bundan şimdi çok eminim, vücudumuzu kendi haline bırakırsak o ne yapacağını bilir. hem bedenen hem psikolojik olarak hiç bi sorunumuz takıntımız kalmaz, sadece ''Acıktığın zaman ye, doyduğun zaman bırak.''

Diyet yaparken kendi kurallarımıza yada diyetisyenimizin/diyet listemizin kurallarına göre,kısıtlama yapıyorduk. Kısıtlama mikrobunu çöpe attık diyelim, acıktığımız zaman yiyoruz, doyduğun zaman bırakıyoruz, peki ya bırakamayanlar? iştahı bol olanlar? yemeyi her koşulda çok sevenler? kendisini frenleyemeyenler? onlar ne olacak?

Kafam çok karışık, nolur beni aydınlatın, bi kısır döngü içinde bocalayıp duruyorum, yaptığım diyet çok güzel ama ben kilom 56 ya düştükten sonra daha fazlasını başaramıyorum, 2-3 günde bir diyetimi bozuyorum, bu da tam kilo vermem gereken zamanda yerimde saymama yada kilo almama sebep oluyor.

Psikolojim inanılmaz sarsıldı, yıldı. en azından benim kilomda olan bi kişi için bu çok önemli bişey olmaması gerek, fakat hayatımın en önemli kısmıymış giibi öyle bir taktım bunaldım ki, nolur artık diyet yapmak istemiyoruuuuuuuummmmmm.....

Yardım edinnn...

_________________
asla asla demeyin..
BİRGÜN MUTLAKA oluyor..
Image

Yeni Üye
Yeni Üye
 
Yaş: 42
Kayıt: 18.12.2006
Mesajlar: 18
blank.gif
 (Başlık yok)
 Cum 22 Arl, 2006 16:31
Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

SEVGİLİ ŞERİ. BENCE DOKTORUN SÖYLEDİKLERİ ÇOK DOĞRU. EN GÜZEL ZAMANLARIMI BEN 69 KİLO OLARAK GEÇİRDİM VE İNAN YAPMADIĞIM DİYET KALMAMIŞTI AMA TÜM YAPTIĞIM DİYETLER KİLO VERDİRMİYOR AKSİNE ALDIRIYORDU. BÖYLE OLUNCA MORALİM BOZULUYOR VE YEMEYE BAŞLIYORDUM. TARTIYA ÇIKTIĞIMDA O 69 U GÖRÜNCE ALLAHIM DİYORDUM Bİ 59 OLDUĞUMU GÖRSEM KEŞKE. BAKTIM YAPTIKLARIM FAYDA ETMEDİ BENDE BIRAKTIM DİYET FALAN YAPMAYI VE BAKTIMKİ GERÇEKTEN KENDİLİĞİNDEN KİLO VERİYORUM EN SON 59 A KADAR İNDİM. 1 AYDIRDA DÜZENLİ SPOR VE DİYET YAPIYORUM ŞU ANDA 57 KİLOYUM Smile YÜRÜYÜŞÜM BİLE DEĞİŞTİ Bİ HAVALANDIMKİSmile
BENCE BU KADAR SIKINTI ETME KENDİNE. BEN ŞUNA İNANIYORUMKİ İNSAN DİYETTEYİM DEDİKÇE BEYİN BUNU AÇ KALMAK OLARAK ALGILIYO VE DAHA ÇOK YEMEK İSTEĞİ DUYUYORSUN.BİRAZDA KENDİ HALİNE BIRAK BAKALIM NE OLACAK;)


Aktif Üye
Aktif Üye
 
Yaş: 42
Kayıt: 06.11.2006
Mesajlar: 167
Şehir: İzmir
turkey.gif
 (Başlık yok)
 Cum 22 Arl, 2006 19:59
Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Canım çok teşekkür ederim, tamamıyla serbest bırakırsam midem doyduktan sonra gözüm doymuyor uzun süre, bu yüzden böyle yaparsam kilo alacagımdan hiç şüphem yok.
Bu yüzden hazır 56 ya kadar inmişken, Ozan Beyin dediklerine uyacağım bi süre, en sağlıklısı ve mantıklısı o gibi geliyor, ömrüm boyunca diyetlerle uğraşamam, bunun hamileliği var, menepozu var, sağlıklı olana bir an önce alışmalıyım ama öyle değilmi.
Sevgiyle kal..

_________________
asla asla demeyin..
BİRGÜN MUTLAKA oluyor..
Image

  « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionSonraki başlık »

   

Bu konuya bakanlar:0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 0 Misafir

Çevrimiçi olanlar: Yok

 Forum Seçin:   

Telif Hakkı CC, Diyet Kardeşliği. Bazı Hakları Saklıdır.
Telif Hakkı © 2006, 2020. Diyet Kardeşliği orijinal fikri Elif Sami'ye aittir.