Cevap Gönder  

Yeni Üye
Yeni Üye
 
Yaş: 45
Kayıt: 07.09.2011
Mesajlar: 1
blank.gif
Hehehe ! Zayıflamanıza Yardımcı Öğünler
 Çar 07 Eyl, 2011 22:03
Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Şimdiye kadar yaptığınız diyetler sayesinde mucizevi bir şekilde kilo vermenin hiçbir yolunun olmadığını biliyor olmalısınız. Birkaç kilo vermenin tek yolu yeme alışkanlıklarını sağlıklı bir biçimde değiştirmektir. Dengeli beslenerek, beslenmenizde yağ, şeker ve abur cubur gibi besin değeri düşük yiyecekleri azaltarak kilo verebilir ve verdiğiniz kiloları geri almadan kilonuzu koruyabilirsiniz.



Söylemesi yapmasından her zaman kolaydır. Ama yine de başarıya ulaşmak için biraz fedakârlık yapmalısınız. Kilo vermek için öğünlerde değişiklikler yapmanız gereklidir.
Kahvaltı
Muhtemelen birçok kez bu cümleyi duydunuz: Kahvaltı günün en önemli öğünüdür. Kilo vermek istiyorsanız kahvaltıyı aksatmamalısınız. Araştırmalar kahvaltı yapmayanların kahvaltı yapanlara göre daha kilolu olduğunu göstermiştir.


Uyandıktan sonra birkaç saat içinde bir şeyler yemek kan şekeri ve hormon seviyelerinizin dengeli kalmasını sağlar. Enerjiniz gün boyunca yüksek olur. Metabolizmanız hızlanır ve gün boyunca kalori yakarsınız.

Bununla birlikte, kahvaltıda yediklerinize de dikkat etmeniz önemlidir. Sizi çok tutacak besin değeri yüksek gıdalarla beslenin. Kahvaltıda bol bol protein almaya özen gösterin.

Öğle yemeği
Öğle yemeği hemen hemen kahvaltı kadar önem taşır. İşe gidiyorsanız ve öğle yemeğini iş yerinde yiyorsanız kendi öğle yemeğinizi yanınızda götürün. Güzel bir salata yiyerek hem enerjiniz artar hem de kalori almaktan kaçmış olursunuz. Dışarda yerseniz yediklerinizin içinde tam olarak ne olduğunu bilemezsiniz ve yavaş yavaş kilo alabilirsiniz.


Akşam yemeği
Akşam yemeğinde aşırı yemekten her zaman kaçının. Kahvaltıda ve öğle yemeğinde yediklerinizi gün içinde yakabilirsiniz ama akşam yemeğinde yedikleriniz genelde çabuk yakılmaz. Bu yüzden protein ve bol sebze içeren yemekler yemeye özen gösterin. Televizyon karşısında yemekten de kaçının. Yemeğinizi çok ağır olmayan bir tatlıyla da bitirebilirsiniz.


Aktif Üye
Aktif Üye
 
Yaş: 39
Kayıt: 08.02.2011
Mesajlar: 901
blank.gif
 (Başlık yok)
 Pzr 11 Eyl, 2011 03:17
Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Smile bende böyle yapıp zayıflıyorum zaten Smile rejim denmez de dengeli beslenme desek daha doğru Smile salata değil de başka türlü şeyler yiyorum öğlen aslında tam benimki denmez.. benim yöntemim gündüz ağır akşam hafif salatayla karın mı doyar Razz hemde öğlen Smile bide 3-4 öğün beslenceksin Smile oldu bitti..

_________________
Image

  « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionSonraki başlık »

   

Bu konuya bakanlar:0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 0 Misafir

Çevrimiçi olanlar: Yok

 Forum Seçin:   

Telif Hakkı CC, Diyet Kardeşliği. Bazı Hakları Saklıdır.
Telif Hakkı © 2006, 2020. Diyet Kardeşliği orijinal fikri Elif Sami'ye aittir.