Cevap Gönder   Sayfa: « Önceki  1, 2

Üye
Üye
 
Yaş: 45
Kayıt: 12.09.2006
Mesajlar: 24
Şehir: istanbul
turkey.gif
 (Başlık yok)
 Cum 22 Eyl, 2006 15:14
Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Sayın diyetisyen ,
öncelikle bu derece ilgili ve alaka bir şekilde gönüllü olarak sitemize destek olmanız çok hoş bir davranış biçimi.
Ben her ne kadar sitenin yeni bir üyesi olsamda burada bulunmaktan çok memnunum ve sitedeki arkadaslarla her türlü bilgiyi paylaşmaktan memnuniyet duyuyorum. Sonucta yukarıda Leyliinin dediği gibi (sizi tenzih ediyorum cünkü siz bir profesyonelsiniz) burada bulunma amacı aynı.
Bu siteye gelip yeni bilgiler edinip, irademizin belki de sonuna geldiğimiz anlarda ,belki moralimizin bozuldugu anlarda bizimle aynı sorunları yaşayan arkadaslarla dialog halinde olmak ve onlardan moral, bilgi, destek almak. Bu site çok güzel bir site.
Diğer bir konu ise, tekrar size ilginizden dolayı teşekkür ederim. Siz yazdıgımız yazılara bilgilerinizi de ekleyerek destek olmak istiyorsunuz bize çok hoş. Ama karşınızdaki insanlar en azından kendi adıma konusmak isterim ki bilgisiz, kültürsüz insanlar değillerdir. Metabolizmanın ne oldugunu merak etmeyin sayenizde bugün öğrenmedim.
Ben bir beslenme uzmanı eşliğinde oldukca başarılı bir programı yürütmekteyim. Siz benden çok daha iyi bilirsiniz ki tanita marka tartılar var. Bunlar insanların vucut analizi çıkartan ne kadar yağ, ne kadar su, ne kadar ödem oldugunu belirten tartılar. Oldukca da güvenilirler. ben burada neden ezbere, bilmeden, yanlış bir cümle kurayım ki. Ve siz neden böyle bir yazıya bu tarzda bir yanıt veriyorsunuz ki.

Belirtmek isterim ki şahsen ben uslubunuzdan rahatsız oldum, sanki burada yazılanlardan, paylaşılan bilgilerden sizde rahatsız olmuş gibisiniz.


Üye
Üye
 
Yaş: 43
Kayıt: 03.09.2006
Mesajlar: 24
Şehir: ankara
turkey.gif
 (Başlık yok)
 Cum 22 Eyl, 2006 15:19
Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Arkadaşlar danışmanlık için bugune kadar kimseden üçret istemedim ve istememde. Ama bir diyet programı isteyen hastlarımdan da ucret alırım ve sonucda bu benim meslegim. Benim amacım buradan reklam yapmak degil. Eger size yardımcı olmama izin vermezseniz siz bilirsiniz. Kimseye zorla bir sey yaptıramam. Bilinen bazı dogrular vardır ve bunu belki sert bir dille soyluyor olabilirim ama önce söyledigim gibi her zaman dogruları bagıra bagıra söylerim.Belki leyli hanım sizin hoşunuza gitmemiş olabilir. Belki başka arkadaşlarında hoşuna gitmemiş olabilir ama benim dediklerim doğru. Bu sitede birisi gitmesi gerekiyorsa oda saga sola yalan yanlış bazı tavsiyeler veren, insanları bilincsizce zayıflatmaya çalışan bu konular hakkında sadece ordan burdan gazete köşelerinden televizyonlardan belki de tek yönlü yazılmış kitaplardan edindigi bilgilerle insanlara yardımıc oldugunu düşünen ama onların saglıgını düşünmeyen kişilerin gitmesi gerekiyor öyle degil mi leyli hanım.

_________________
www.diyetisyen.tr.cx
[email protected]

Aktif Üye
Aktif Üye
 
Yaş: 39
Kayıt: 14.06.2006
Mesajlar: 514
Şehir: Gökyüzü :)
turkey.gif
 (Başlık yok)
 Cum 22 Eyl, 2006 16:03
Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

BURADA KİMSE "RANT" PEŞİNDE KOŞAMAZ."MÜŞTERİDE" TOPLAYAMAZ."REKLAMDA" YAPAMAZ.BURAYI "TİCARETHANE" GİBİ GÖREMEZ.BUNA YÖNETİM ŞİMDİYE KADAR İZİN VERMEDİ,VERMEZDE.

ARTI BIRAKINDA YAZDIKLARINIZA BİZ D.O.Ğ.R.U DİYELİM.BİZLER BOŞ İNSANLAR DEĞİLİZ.HEPİMİZ OKUMUŞ İNSANLARIZ.AMACIMIZI BELKİ BİLMEYEBİLİRSİNİZ;

SONUÇTA HEPİMİZİN AMACI SAĞLIKLI ZAYIFLAMAK,VE BU YOLDA BİRBİRİMİZE "GÖNÜLLÜ "OLARAK DESTEK OLMAK.SİZDE BİZLERE "GÖNÜLLÜ" DESTEK OLACAKSANIZ,GÖNLÜMÜZÜN KAPILARINI SONUNA KADAR AÇARIZ SİZE.

MERAK ETMEYİN BURDA KİMSE GEREKSİZ KONUŞMUYOR.EN BÜYÜK ÖRNEK BENİM 30 KG VERDİM.BENİM KADAR İNSANLARA YARDIM ETTİNİZ Mİ ACABA.


BİRİNE YARDIM ETMEK İÇİN UZMAN OLMAK GEREKMEZ.

BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ,ZAYIFLAYACAĞIZ.
İNSAN İSTERSE YARDIM ALMAKSINIZDA BAŞARABİLİR,
BUNUN EN GÜZEL ÖRNEĞİ BENİM,SİZSİNİZ
CANIM KARDEŞLERİM


Sizleri seviyorum..

_________________
A dan Z ye kadın platformu

www.bizimkadinlarimiz.com

Üye
Üye
 
Yaş: 43
Kayıt: 03.09.2006
Mesajlar: 24
Şehir: ankara
turkey.gif
 (Başlık yok)
 Cum 22 Eyl, 2006 19:30
Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

merhaba arkadaşlar dilim agır olmuş alabılır ama yazıyı yazdıgım anı kimse dusunmuyor.

sevgili limonagıcı kullanmış oldugun aleti bende kullanıyorum ve tavsiyede ediyorum biyoelektrikli-empedans benim soylemeye calıştıgım şeyi yanlış anladınız su tutması gibi bir olayı nerden ogrendiniz? (benim edindigim bilgilere gore boyle bir sey yok)

sevgili leyli benim reklam veya bir rant a ihtiyacım yok sizde biliyorsunuz ki gunumuzde diyetisyenler Allah a şükürler olsun iyi kazanıyor. Ben amacımı bu siteyle ilk tanıştıgım gün söylemiştim ve ne kadar hastaya yardımcı oldunuz gibi bir sey anladım isterseniz ilgilendigim hastalaramı sizin mail adresinizi vereyim sizde tanısın.
Bu siteden gelip benimle göreşen ve size de bilgi veren sevgili arkadaş bulundugu şehirdeki diyetisyenlerin cok yuksek fiyat istediklerini söyleyerek benden yardımcı olmamı istedi danışmanlık mı program mı diyede ozellikle acıklayarak sordum ve bana program almak istedigini soyledi bende ona diyetkardeşligi icin cok uygun bir fiyat ve imkanlar verdim
izniniz olursa bir Turk ata sözünü hatırlatayım "kaş yapacam derken göz çıkartma"

son olarak sevgili arkadaşlar bunca işin icinde bunca yorgunlun icinde her fırsatta insanlara nasıl yardımcı olabilirim diyip kendimi yıpratırken Eger amacımın sizin faydanıza olmadıgını ve size yardımcı olamayacagımı düşünüyor ve soyluyorsanız inanın bir daha bir sey yazmayayım buraya. sevgi ve saygılarımla

_________________
www.diyetisyen.tr.cx
[email protected]

Üye
Üye
 
Yaş: 45
Kayıt: 12.09.2006
Mesajlar: 24
Şehir: istanbul
turkey.gif
 (Başlık yok)
 Cmt 23 Eyl, 2006 02:09
Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Sayın Diyetisyen,
yukarıdaki yazınızı : Eger amacımın sizin faydanıza olmadıgını ve size yardımcı olamayacagımı düşünüyor ve soyluyorsanız inanın bir daha bir sey yazmayayım buraya. sevgi ve saygılarımla diyerek bitirmişsiniz.Kararı size bırakırım doğal olarak.
Hepimizin asabi, sinirli anları mutlaka oluyor. Fakat biz burada bir internet platformunda bilgilerini paylaşan insanlar olarak fikirlerimizi yazı yolu ile dile getiriyoruz. Laf ağızdan bir defa çıkar...
Ama söz konusu olan yazmak olunca dönüp okumak sert taraflarımızı törpülemek, yumuşatmak şansımız var.
Siz beslenme uzmanı olabilirsiniz ama yazılarınızı okuyunca ben sizde otoriter bir öğretmen edası sezinliyorum. Burada çocuk yok. Siz yetişkin insanlara hitap ediyorsunuz.
Kimseyi tenkit etmek haddime düşmez. Ama tepki vermek tabiki en doğal hakkımdır.

Ama bir durup düşünmenizi isterim, burada bu kadar kişi boşuboşuna böyle tepki vermiş olamaz.

Size çalışmalarınızda başarılar dilerim.


Aktif Üye
Aktif Üye
 
Yaş: 39
Kayıt: 14.06.2006
Mesajlar: 514
Şehir: Gökyüzü :)
turkey.gif
 (Başlık yok)
 Cmt 23 Eyl, 2006 09:18
Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Sayın Reyhan Hanım,

Sitemizin adıdan bellidir.DİYETKARDEŞLİĞİ.Hiçbir kardeşlikte karşılık olamaz.Kimse karşılığını almak için bir iş yapmaz.Ama diyorsanız ki yook ben karşılık beklerim.İnternette bir çok site var ordan kendinize Hasta bulabilirsiniz.

Şahsen,Limonağacıım canıım sana katılıyorum.Sayın Diyetisyen in sert çıkışları hiç hoş değildir.Ben bugüne kadar bir çok diyetisyenle uzmanla tanıştım.Baktım onlarla kilo veremiyorum.Kendi kendime geliştirdiğim yöntemlerle,sağlıklı beslenerek,yeme alışkanlığımı değiştirerek 30kg verdim.Artı KALP HASTASIYIM KALBİM DOĞUŞTAN DELİK ,1. DERECEDEN AORT YETMEZLİĞİ var.Abim DOKTORdur.Onun sayesinde CHECK-UP yaptırabiliyorum.Uyguladığım diyeti ve tetkiklerimi SAMSUN 19 MAYIS ÜNİVERSİTESİ Profesörlerinden Mustafa Hoca incelemiştir.8 ay önceye göre çok çok iyi olduğumu belirtti.

Eğer ben sağlıksız bir diyet uygulamış olmuşsaydım.Bugün hayatta olmayabilirdim.

_________________
A dan Z ye kadın platformu

www.bizimkadinlarimiz.com

Üye
Üye
 
Yaş: 43
Kayıt: 24.08.2006
Mesajlar: 47
blank.gif
 (Başlık yok)
 Cmt 23 Eyl, 2006 11:31
Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

ama arkadaşlar şunu da unutmamak gerekli ki sana iyi gelebilen şeyler başkasına gelmeyebilir....

_________________
http://karpuzzz.blogspot.com/

  « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionSonraki başlık »

    Sayfa: « Önceki  1, 2

Bu konuya bakanlar:0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 0 Misafir

Çevrimiçi olanlar: Yok

 Forum Seçin:   


Couldn't update banners data

DEBUG MODE

SQL Error : 1264 Out of range value for column 'banner_view' at row 1

UPDATE phpbb_banner SET banner_view=banner_view+1 where banner_id IN ( 1, 2, 3, 4, 5)

Line : 34
File : page_tail.php
 


Telif Hakkı CC, Diyet Kardeşliği. Bazı Hakları Saklıdır.
Telif Hakkı © 2006, 2020. Diyet Kardeşliği orijinal fikri Elif Sami'ye aittir.