Cevap Gönder  

Yeni Üye
Yeni Üye
 
Yaş: 41
Kayıt: 22.07.2010
Mesajlar: 10
blank.gif
 Doğal İlacımız SU
 Per 05 Ağu, 2010 16:22
Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Görünüşünüzü SU içerek değiŞtirin!
2007 yılında yapılan bir araŞtırmaya gÖre gÜnde 500 ml. su icmenin cilde giden kan akışını artırdıĞı ortaya cıktı. GÜnlÜk yaşantınızda eĞer vÜcudunuz yeterli su almazsa cildiniz diğer organlara nazaran bundan daha fazla etkileniyor. Yani cildinizin daha yumuşak daha esnekdaha kırışıksız ve daha düzgün bir yapıya kavuşması için suyun mucizevi etkisinden mutlaka yararlanmalısınız.

Depresyonun doğal ilacı SU!
Su içmek vücut fonksiyonları için Önemli olduğu kadar psikolojik olarak da bize pozitif bir yarar sağlıyor. Yurtiçi ve yurtdışında birçok sağlık kuruluşunun yaptığı araştırmalar sonucunda su serotonin ve diğer noransmitterlerin (sinir ileticileri) üretimi için vazgeçilmez bir faktör. Uzmanlar hergün en az 15 litre su içmenin çalışma verimini artırdığını ve dikkat aralığını büyüttüğünü vurguluyor. Az su içmek ise yüksek derecede yorgunluk dikkat güçlüğü ve hafıza bozuklukluklarına neden olabiliyor.

SU kanser için bir kalkan!
Bilindiği üzere yüksek oranda su tüketmek birçok hastalığın önünü kesiyor. Soğuk algınlığı kabızlık idrar yolu enfeksiyonları ve böbrek taşı gibi hastalıkların oluşma riskini azaltıyor. Kansere neden olan zararlı toksinlerin atılmasını hızlandırarak mesane kanserini önlemede ve enfeksiyon ile kanser hücrelerinin oluşabileceği bölgelerde bağışıklık sistemini güçlendirmede önemli bir rol oynuyor.


Gördüğünüz gibi su en doğal ve en çok ihtiyaç duyduğumuz doğal bir ilaç gibi. Kullandığımız suyun ph ve mineral değerleri çok önemliymiş. Bu yüzden doğal mineralli su tüketmek gerekiyor. Örneğin Saka Su bu konuda Türkiye'de AB standratlarındaki ilk doğal mineralli su. Ph değeri 822 ve yüksek kalsiyum miktarı içeriyor. Sadece susuzluğumuzu gidermek içİn paketlenmİş dİğer sular gİbİ değİL aynı zamanda sağlığımızada fayda sağlıyor.


  « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionSonraki başlık »

   

Bu konuya bakanlar:0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 0 Misafir

Çevrimiçi olanlar: Yok

 Forum Seçin:   

Telif Hakkı CC, Diyet Kardeşliği. Bazı Hakları Saklıdır.
Telif Hakkı © 2006, 2020. Diyet Kardeşliği orijinal fikri Elif Sami'ye aittir.