Cevap Gönder  

Yeni Üye
Yeni Üye
 
Yaş: 43
Kayıt: 05.05.2009
Mesajlar: 2
blank.gif
 İDEAL KİLO İÇİN
 Sal 05 May, 2009 00:57
Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Diyet yapan insanların çoğunun,istedikleri kiloya ulaşma ve o kiloda kalmada başarısız olduğu veya çok zorlanarak ve uğraşarak denemeye devam ettikleri bilinen bir gerçek. Verilen kiloların geri alınması ve diyet bırakma oranı 4 yıl içinde % 80’lara ulaşıyor. Bu nedenle, birçok kişi sürekli yeni diyetler ve tedavi programlarına yöneliyor veya tümüyle diyet bırakıyorlar.Fazla kiloların yalnızca yemekle ilgili olmayabileceğini düşündünüz mü? Belki de yıllardır yaptığınız diyet kilo vermemenizin ve hatta kilo almanızın altında yatan neden, tiroit hormonu azlığı yada açığa çıkmamış şeker hastalığı gibi hormonsal bir bozukluk olabilir.

Ayrıca, kilolu iseniz kan basıncını, kolesterolünüzü ve ürik asit düzeyinizi de bilmeniz gerekir. Fazla kiloya eşlik eden birçok tıbbi sorunun da bulunduğunu unutmamalıyız. Kısacası, günümüzde sağlıklı kilo vermenin yolu, öncelikle şişmanlığın, estetik bir kaygıdan öte, ciddiye alınması gereken bir sorun olduğunun kabul etmenizden ve bu konuda doktorunuza danışmanızdan geçiyor.
Diyet çeşitleri, tümüyle aç bırakan diyetlerden orta derecede kısıtlama yapan dengeli diyetlere kadar değişiyor. Bu diyetler genellikle kısa dönemli kilo kaybı sağlıyor ama özellikle destekleyici bir izleme yapılmadığında uzun dönemle kilo kaybını korumada başarılı olamıyorlar.

Rahat Diyet
Rahat diyet


  « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionSonraki başlık »

   

Bu konuya bakanlar:0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 0 Misafir

Çevrimiçi olanlar: Yok

 Forum Seçin:   


Couldn't update banners data

DEBUG MODE

SQL Error : 1264 Out of range value for column 'banner_view' at row 1

UPDATE phpbb_banner SET banner_view=banner_view+1 where banner_id IN ( 1, 2, 3, 4, 5)

Line : 34
File : page_tail.php
 


Telif Hakkı CC, Diyet Kardeşliği. Bazı Hakları Saklıdır.
Telif Hakkı © 2006, 2020. Diyet Kardeşliği orijinal fikri Elif Sami'ye aittir.